Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αίφνης εμφανίστηκαν στο Κεντρικό Αιγαίο δύο απο τα Πολεμικά της SNMG-2!...


Αν και οι διαβεβαιώσεις του ΥΠΕΘΑ οτι το ΝΑΤΟ και η Ναυτική Δύναμη της SNMG-2 θα έχει αρχίσει να περιπολεί και να επιχειρεί στο Αιγαίο και μάλιστα θα επιτηρεί τις Τουρκικές Ακτές από όπου και θα αναχωρούν τα δουλεμπορικά και θα ενημερώνουν ώς οφείλουν, την Ακτοφυλακή της Τουρκίας !
Σύμφωνα όμως με τα γεγονότα μέχρι και αυτήν την ώρα η μισή Δύναμη του ΝΑΤΟ της SNMG-2 μετά την λήξη της Τουρκικής ασκήσεως όπου και εκτελέστηκε στην ουσία συνεκπαίδευση με Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό και σε θέματα έρευνας και διάσωσης για πού άραγε ; παραμένει εκτός !
Η ναυαρχίδα της Δύναμης FGS (Γερμανία) και το TCG BARBAROS (Τουρκία) είναι στην Ανατολική Μεσόγειο κοντά προς την νήσο Κάρπαθο αλλά δεν συνέχισαν την πλεύση τους προς το Αιγαίο Πέλαγος !

Όμως στο Κεντρικό Αιγαίο και μάλιστα ανοιχτά σε νησί που η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει ώς ορμητήριο ενεφανίσθηκαν το πολεμικό HMCS Fredericton (Καναδά) και η Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ (ΕΛΛΑΣ )…(φώτο) με όλα τα οπλικά της συστήματα !
Χωρίς βέβαια να εκτελούν κάποια επιτήρηση των Τουρκικών ακτών απο τόσα μακριά και χωρίς αποστολή όπως εκτιμούμε …Ας ελπίσουμε να οργανωθεί ,τώρα πως ακριβώς κανείς δεν ξέρει και να αρχίσει η SNMG-2 να εκτελεί αποστολές !
Πάντως εμείς δεν είμαστε και τόσο αισιόδοξοι αφού στον σχεδιασμό της συμφωνίας δεν θα εκτελούν ούτε νηοψία στα δουλεμπορικά της Τουρκίας …Για ποιο ακριβώς λόγο να είναι στα νερά μας η Νατοϊκή αυτή δύναμη ;
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com