Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ικανοποίηση στο Μαξίμου για την «στροφή» Καμμένου στο θέμα Μουζάλα ...


Η υπόθεση Μουζάλα θα εξεταστεί μαζί με άλλες αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα, λένε κυβερνητικά στελέχη προαναγγέλλοντας ανασχηματισμό με το τέλος της αξιολόγησης.Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου τη στροφή του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα και την άρση ουσιαστικά του τελεσιγράφου που είχε διατυπώσει ο υπουργός Άμυνας προς τον Αλέξη Τσίπρα για απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν έκρυβαν το μεσημέρι της Πέμπτης την ικανοποίηση τους για το χαμήλωμα των τόνων από τον εταίρο τους στην κυβέρνηση και θεωρούν ότι πλέον δεν υφίσταται ουσιαστικά κανένα θέμα: Η υπόθεση Μουζάλα δεν θα εξεταστεί χωριστά από τυχόν άλλες αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα και σε χρόνο που θα κρίνει ο πρωθυπουργός και μόνο.

Ο χρόνος των αλλαγών έτσι κι αλλιώς πλησιάζει, λόγω της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, οπότε ο κ. Τσίπρας έχει το περιθώριο να κάνει τις κινήσεις του σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Σε καμία όμως πέριπτωση, εκτιμούν συνεργάτες του, δεν θα εμφανιστεί ότι υποκύπτει σε οποιαδήποτε πίεση.

Οι ίδιοι συνεργάτες εκτιμούν ότι έχουν ξεπεραστεί τα σύννεφα και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, βοηθούντος και του χρόνου, ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Και αποκλείουν κάθε άλλο σενάριο περί της κυβερνητικής διάταξης και των κυβερνητικών συμμαχιών, όπως αυτά κυκλοφόρησαν το τελευταίο διήμερα.
Το κρίσιμο σημείο που φάνηκε να λειτουργεί ως καταλυτικό στην εκτόνωση της κρίσης εκτιμάται από όλους ότι ήταν η συζήτηση που ειχαν χθες βράδυ ο κ. Καμμένος με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και φυσικά το τηλεφώνημα που έγινε την ίδια ώρα από τον πρωθυπουργό στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

























 http://www.protothema.gr/politics/article/562266/ikanopoiisi-sto-maximou-gia-tin-strofi-kammenou-sto-thema-mouzala/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com