Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟ-- Ουκρανές στρατιωτίνες με ψηλοτάκουνα και τα ΑΚ στα χέρια !!!


Τα «μοντέλα», που είναι όλα πρώτης γραμμής στράτευμα στη σύγκρουση κατά των Ρώσων ανταρτών, πόζαραν με περίσσεια άνεση σε μια διαφορετική φωτογράφιση. Φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες, ψηλοτάκουνα και μέικ απ, κράτησαν τα όπλα τους και φωτογραφήθηκαν.


Οι εμπνευστές, που δημοσίευσαν τις εικόνες στο Facebook, έγραψαν: «Χιλιάδες γυναίκες έχουν βιώσει την φρίκη του πολέμου κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πόσο καταπληκτικές είναι οι γυναίκες, που προστατεύουν την Ουκρανία».
«Διαλέξαμε 12 γυναίκες, πολεμίστριες. Στόχος μας δεν ήταν να τις εξιδανικεύσουμε, αλλά να τις δείξουμε ως έχουν», συμπλήρωσε και συνέχισε:
«Τους φορέσαμε φορέματα, επειδή θέλαμε να τις κάνουμε να αισθανθούν λίγο διαφορετικά από τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή».


Μότο των γυναικών αυτών είναι: «Κάθε ζωή αξίζει να αγωνιστεί», «κανείς δεν πηγαίνει στον πόλεμο για να πεθάνει εκεί» και «αν όχι εγώ, ποιος άλλος;».
Μία από τις στρατιωτίνες η Νταιάνα, που φορά ένα κρεμ φόρεμα και κρατά τουφέκι στα χέρια της, έχει στον ώμο της ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα σπαθί, πλαισιωμένο από δύο τουφέκια, ενώ στην πλάτη της έχει λουλούδια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com