Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ;!...


________Είναι αλήθεια, ότι η απελπισία είναι κακός σύμβουλος για τον άνθρωπο! Και βεβαίως όλα αυτά τα πλήθη των μεταναστών, τα οποία κατακλύζουν τη Χώρα μας, μπορεί να αναδειχθούν κάποτε μια βραδυφλεγής βόμβα!  Κανείς όμως από όλους εμάς, οι οποίοι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, για να τους συμπαραστασθούμε και να τους συνδράμουμε από το υστέρημά μας πια σήμερα, κανείς, λέγω από εμάς δέν επίστευε, ότι τόσο γρήγορα θα έδειχναν το μοχθηρό τους πρόσωπο! 
________Καί όμως αυτό τώρα πλέον είναι ενδεχόμενο να συμβή και μάλιστα πολύ γρήγορα! 'Οπως θα διαβάσετε παρακάτω, στήν Μυτιλήνη τα πνεύματα αγριεύουν! Οι μετανάστες απειλούν νά κάψουν τό νησί! 

________Προσεύχομαι καί ελπίζω να μη πραγματοποιήσουν τήν απειλή τους! Τα πράγματα όμως δείχνουν φανερά πια, ότι -όπως μας κατάντησαν-, σε λίγο θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Η χιλιοδοξασμένη Ελλάδα μας έχει υποδουλωθή, χωρίς πόλεμο, χωρίς μάχες! Το Σχέδιο Κίζινγκερ έχει τύχει πλήρους εφαρμογής! 

________Συνεργοί του κάθε Κίζινγκερ, της κάθε κας Μέρκελ του κάθε Σώϋμπλε είναι κάποιοι ανάξιοι και απάτριδες Πολιτικοί όλων των χρωμάτων και όλων των σχημάτων, οι οποίοι κυβέρνησαν ή και κυβερνούν ακόμη την Ελλαδίτσα μας.  Θέλετε αποδείξεις; Θα κουρασθώ να σας τις απαριθμήσω! Οι τελευταίοι, απ' αυτούς που κατεδαφίζουν την Ελλάδα μας, ακούουν στό όνομα Βαρουφάκης, Φίλης κλπ. με κορυφαίο τον Πρωθυπουργό μας! ________Πληροφορηθήκαμε, ότι σέ πρόσφατη Σύσκεψη του κ. Υπουργού με Διευθυντές-παράγοντες της δημοσίας Εκπαι-δεύσεως από όλην την Ελλάδα είπε και τα εξής φρικτά: «Μη τυχόν και δεχθήτε Δεσπότη ή Παπά σε Σχολείο» αλλοίμονό σας! Ελπίζουμε να μη έπεσε σ' αυτό το ολίσθημα ο πολυταλαντουχος Υπουργός της παιδέιας κ. Φίλης. Η Ιερά Σύνοδος ας το διερευνήση και ας ενεργήση τα δέοντα!  ________Θα το επαναλάβω: Οι τελευταίοι, απ' αυτούς που κατεδαφίζουν την Ελλάδα μας, ακούουν στό όνομα Βαρουφάκης, Φίλης κλπ. με κορυφαίο τον Πρωθυπουργό μας! «Από της 26ης Ιανουαρίου 2015 δρομολογήθηκε μία διαδικασία κατεδαφίσεως της Χώρας» σημειώνει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο χθεσινό κύριο άρθρο της μέ τίτλο «ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΠΕΡΕΤΤΑ»!!!!.  __________Καί σε κάποιο άλλο χθεσινό επίσης άρθρο της η ΕΣΤΙΑ σημειώνει: «Τελικώς η εξάμηνη πολιτική της "Τασίας" (Χριστο- δουλοπούλου), με τα σύνορα ανοικτά  πρός όλους, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα  και ότι είμαστε μια χώρα τράνζιτ, που θα καταγράφουμε τους "περαστικούς", θα τους δίνουμε χαρτιά  και θα τους αφήνουμε να περνούν στην Ευρώπη, μας οδήγησε στο αδιέξοδο, την απομόνωση και την ευθύνη για χιλιάδες ανθρώπους», (Μαρία Μπαλοδήμου,βλ. "Απόψεις" σελ. 8), ανθρώπους οι οποίοι την μια μέρα «λιάζονται» και την άλλη μέρα «χάνονται»!!!  

__________Είπαμε παραπάνω για τον Πρωθυπουργό μας, ο οποίος κατεδαφίζει ό,τι είχε απομείνει όρθιο. Ναί, τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόσο στα θρησκευτικά όσο και στα εθνικά ζητήματα συμπεριφέρεται «χωρίς τσίπα»! Ανέχεται π.χ. τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νικ. Φίλη νά κηρύσση την Ορθόδοξο Εκκλησία «εν διωγμώ» και δέν τον πετάει στα σκουπιδότοπο του πολιτικού στίβου! Κάποτε τόν αποκάλεσα «Λεβέντη»  Πρωθυπουργό! Διέπραξα μεγάλο λάθος! Βλέπετε «το σφάλλειν ανθρώπινον»! Κατέγραψα, δυστυχώς, ένα ακόμη λάθος στην πορεία της ζωής μου! 

_________Ο «μή Λεβέντης», λοιπόν, Πρωθυπουργός μας,  

  • Επισκεπτόμενος επισήμως το Ισραήλ, εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα, φόρεσε το ....εβραϊκό σκουφάκι! Επισκεπτόμενος όμως τόν Πανάγιο Τάφο ούτε τό σταυρό του έκαμε, ούτε τόν Πανάγιο Τάφο προσκύνησε! Δυστυχώς ο Πατριάρχης των Ιεροσολύμων τόν υποδέχθηκε με πολλες τιμές!
  • Επισκεπτόμενος τήν Άγκυρα, στο Γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού είδε, ότι από το κοντάρι της Ελληνικής Σημαίας έλειπε ο Σταυρός! Δεν είπε κάτι διαμαρτυρόμενος για την παραποίηση του εθνικού μας Συμβόλου, αλλά «εποίησε τήν νύσσαν»! 
  • 'Επειτα στις συνομιλίες του με τον Τούρκο Ομόλογό του ωμίλησε για την «θάλασσά μας», δηλ. για μια κοινή θάλασσα! Έτσι, λοιπόν, αβασάνιστα  εχαρίσαμε στούς Τούρκους το Αιγαίο μας!
  • Σαν επιβεβαιώση του παραπάνω συλλογιμσού μας μας έρχεται και η είδηση, ότι στην Τουρκία ευρισκόμενος, είπε: μεταξύ μας δεν υπάρχουν σύνορα! Εμείς δεν έχουμε σύνορα!
  • Αλλά και συσκεπτόμενος με τους Ευρωπαίους για το «μεταναστευτικό», δέχθηκε, αδιαμαρτύρητα δυστυχώς, την κυριαρχία των Γερμανών και του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Αιγαίου, δηλ. στον πιό ευαίσθητο χώρο των συνόρων μας με την γείτονα Τουρκία! Ο Διοικητής των Νατοϊκών Δυνάμεων στο Αιγαίο είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι ΕΛΛΗΝΑΣ ναύαρχος! 
  • Aμφιβάλλετε για τα παραπάνω;  Να, λοιπόν, μια ...... λεβέντικη στάση του Πρωθυπουργού μας! Καμαρώστε τον!  Μπροστά στην κα Angelina Joli σχεδόν ......υποκλίνεται! 
  Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/16/gr-viral-o-tsipras-synanthse-th-jolie-kai-to-twitter-edwse
  • Μπροστά στην κα Jolie .......κάμπτεται!  Αλλά μπροστά στη Θρησκεία, μπροστά  στο Θεό, υψώνει το ....ανάστημά του!  
 _________Αυτή είναι η κατάσταση στη Χώρα μας σήμερα. Κανείς δεν αγωνιά! Δυστυχώς, ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας! Σας προσκαλώ, λοιπόν, αδελφοί μου, να χύνουμε καθημερινώς μερικά δάκρυα μετανοίας για το κατάντημά μας, για το κατάντημα της Πατρίδος μας και να παρακαλάμε τον Φιλάνθρωπο Κύριό μας με τά λόγια του κατανυκτικού Εσπερινού: «Μη αποστρέψης το πρόσωπόν Σου από του παιδός Σου, ότι θλίβομαι. Ταχύ επάκουσόν μου. Πρόσχες τη ψυχή μου, και λύτρωσαι αυτήν» (Μέγα Προκείμενον).   

Αίγιον, 18 Μαρτίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ











http://mkka.blogspot.gr/2016/03/blog-post_18.html
Νέα παρέμβαση Αμβρόσιου για το προσφυγικό με δόσεις από ...Αντζελίνα Τζολί! 
Αναλυτικά αναφέρει:
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ;
 ________Είναι αλήθεια, ότι η απελπισία είναι κακός σύμβουλος για τον άνθρωπο! Και βεβαίως όλα αυτά τα πλήθη των μεταναστών, τα οποία κατακλύζουν τη Χώρα μας, μπορεί να αναδειχθούν κάποτε μια βραδυφλεγής βόμβα! Κανείς όμως από όλους εμάς, οι οποίοι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, για να τους συμπαραστασθούμε και να τους συνδράμουμε από το υστέρημά μας πια σήμερα, κανείς, λέγω από εμάς δέν επίστευε, ότι τόσο γρήγορα θα έδειχναν το μοχθηρό τους πρόσωπο!
________Καί όμως αυτό τώρα πλέον είναι ενδεχόμενο να συμβή και μάλιστα πολύ γρήγορα! 'Οπως θα διαβάσετε παρακάτω, στήν Μυτιλήνη τα πνεύματα αγριεύουν! Οι μετανάστες απειλούν νά κάψουν τό νησί!
________Προσεύχομαι καί ελπίζω να μη πραγματοποιήσουν τήν απειλή τους! Τα πράγματα όμως δείχνουν φανερά πια, ότι -όπως μας κατάντησαν-, σε λίγο θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Η χιλιοδοξασμένη Ελλάδα μας έχει υποδουλωθή, χωρίς πόλεμο, χωρίς μάχες! Το Σχέδιο Κίζινγκερ έχει τύχει πλήρους εφαρμογής!
________Συνεργοί του κάθε Κίζινγκερ, της κάθε κας Μέρκελ του κάθε Σώϋμπλε είναι κάποιοι ανάξιοι και απάτριδες Πολιτικοί όλων των χρωμάτων και όλων των σχημάτων, οι οποίοι κυβέρνησαν ή και κυβερνούν ακόμη την Ελλαδίτσα μας. Θέλετε αποδείξεις; Θα κουρασθώ να σας τις απαριθμήσω! Οι τελευταίοι, απ' αυτούς που κατεδαφίζουν την Ελλάδα μας, ακούουν στό όνομα Βαρουφάκης, Φίλης κλπ. με κορυφαίο τον Πρωθυπουργό μας! «Από της 26ης Ιανουαρίου 2015 δρομολογήθηκε μία διαδικασία κατεδαφίσεως της Χώρας» σημειώνει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο χθεσινό κύριο άρθρο της μέ τίτλο «ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΠΕΡΕΤΤΑ»!!!!.
__________Καί σε κάποιο άλλο χθεσινό επίσης άρθρο της η ΕΣΤΙΑ σημειώνει: «Τελικώς η εξάμηνη πολιτική της "Τασίας" (Χριστοδουλοπούλου), με τα σύνορα ανοικτά πρός όλους, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και ότι είμαστε μια χώρα τράνζιτ, που θα καταγράφουμε τους "περαστικούς", θα τους δίνουμε χαρτιά και θα τους αφήνουμε να περνούν στην Ευρώπη, μας οδήγησε στο αδιέξοδο, την απομόνωση και την ευθύνη για χιλιάδες ανθρώπους», (Μαρία Μπαλοδήμου,βλ. "Απόψεις" σελ. 8), ανθρώπους οι οποίοι την μια μέρα «λιάζονται» και την άλλη μέρα «χάνονται»!!!
__________Είπαμε παραπάνω για τον Πρωθυπουργό μας, ο οποίος κατεδαφίζει ό,τι είχε απομείνει όρθιο. Ναί, τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόσο στα θρησκευτικά όσο και στα εθνικά ζητήματα συμπεριφέρεται «χωρίς τσίπα»! Ανέχεται π.χ. τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νικ. Φίλη νά κηρύσση την Ορθόδοξο Εκκλησία «εν διωγμώ» και δέν τον πετάει στα σκουπιδότοπο του πολιτικού στίβου! Κάποτε τόν αποκάλεσα «Λεβέντη» Πρωθυπουργό! Διέπραξα μεγάλο λάθος! Βλέπετε «το σφάλλειν ανθρώπινον»! Κατέγραψα, δυστυχώς, ένα ακόμη λάθος στην πορεία της ζωής μου!
_________Ο «μή Λεβέντης», λοιπόν, Πρωθυπουργός μας,
Επισκεπτόμενος επισήμως το Ισραήλ, εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα, φόρεσε το ....εβραϊκό σκουφάκι! Επισκεπτόμενος όμως τόν Πανάγιο Τάφο ούτε τό σταυρό του έκαμε, ούτε τόν Πανάγιο Τάφο προσκύνησε! Δυστυχώς ο Πατριάρχης των Ιεροσολύμων τόν υποδέχθηκε με πολλες τιμές!
Επισκεπτόμενος τήν Άγκυρα, στο Γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού είδε, ότι από το κοντάρι της Ελληνικής Σημαίας έλειπε ο Σταυρός! Δεν είπε κάτι διαμαρτυρόμενος για την παραποίηση του εθνικού μας Συμβόλου, αλλά «εποίησε τήν νύσσαν»!
'Επειτα στις συνομιλίες του με τον Τούρκο Ομόλογό του ωμίλησε για την «θάλασσά μας», δηλ. για μια κοινή θάλασσα! Έτσι, λοιπόν, αβασάνιστα εχαρίσαμε στούς Τούρκους το Αιγαίο μας!
Σαν επιβεβαιώση του παραπάνω συλλογιμσού μας μας έρχεται και η είδηση, ότι στην Τουρκία ευρισκόμενος, είπε: μεταξύ μας δεν υπάρχουν σύνορα! Εμείς δεν έχουμε σύνορα!
Αλλά και συσκεπτόμενος με τους Ευρωπαίους για το «μεταναστευτικό», δέχθηκε, αδιαμαρτύρητα δυστυχώς, την κυριαρχία των Γερμανών και του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Αιγαίου, δηλ. στον πιό ευαίσθητο χώρο των συνόρων μας με την γείτονα Τουρκία! Ο Διοικητής των Νατοϊκών Δυνάμεων στο Αιγαίο είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι ΕΛΛΗΝΑΣ ναύαρχος!
Aμφιβάλλετε για τα παραπάνω; Να, λοιπόν, μια ...... λεβέντικη στάση του Πρωθυπουργού μας! Καμαρώστε τον! Μπροστά στην κα Angelina Joli σχεδόν ......υποκλίνεται!

Μπροστά στην κα Jolie .......κάμπτεται! Αλλά μπροστά στη Θρησκεία, μπροστά στο Θεό, υψώνει το ....ανάστημά του!

_________Αυτή είναι η κατάσταση στη Χώρα μας σήμερα. Κανείς δεν αγωνιά! Δυστυχώς, ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας! Σας προσκαλώ, λοιπόν, αδελφοί μου, να χύνουμε καθημερινώς μερικά δάκρυα μετανοίας για το κατάντημά μας, για το κατάντημα της Πατρίδος μας και να παρακαλάμε τον Φιλάνθρωπο Κύριό μας με τά λόγια του κατανυκτικού Εσπερινού: «Μη αποστρέψης το πρόσωπόν Σου από του παιδός Σου, ότι θλίβομαι. Ταχύ επάκουσόν μου. Πρόσχες τη ψυχή μου, και λύτρωσαι αυτήν» (Μέγα Προκείμενον).
Αίγιον, 18 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
- See more at: http://ekklisiaonline.gr/eipan/item/12662#sthash.iLqOvzdi.dpuf
Νέα παρέμβαση Αμβρόσιου για το προσφυγικό με δόσεις από ...Αντζελίνα Τζολί! 
Αναλυτικά αναφέρει:
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ;
 ________Είναι αλήθεια, ότι η απελπισία είναι κακός σύμβουλος για τον άνθρωπο! Και βεβαίως όλα αυτά τα πλήθη των μεταναστών, τα οποία κατακλύζουν τη Χώρα μας, μπορεί να αναδειχθούν κάποτε μια βραδυφλεγής βόμβα! Κανείς όμως από όλους εμάς, οι οποίοι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, για να τους συμπαραστασθούμε και να τους συνδράμουμε από το υστέρημά μας πια σήμερα, κανείς, λέγω από εμάς δέν επίστευε, ότι τόσο γρήγορα θα έδειχναν το μοχθηρό τους πρόσωπο!
________Καί όμως αυτό τώρα πλέον είναι ενδεχόμενο να συμβή και μάλιστα πολύ γρήγορα! 'Οπως θα διαβάσετε παρακάτω, στήν Μυτιλήνη τα πνεύματα αγριεύουν! Οι μετανάστες απειλούν νά κάψουν τό νησί!
________Προσεύχομαι καί ελπίζω να μη πραγματοποιήσουν τήν απειλή τους! Τα πράγματα όμως δείχνουν φανερά πια, ότι -όπως μας κατάντησαν-, σε λίγο θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Η χιλιοδοξασμένη Ελλάδα μας έχει υποδουλωθή, χωρίς πόλεμο, χωρίς μάχες! Το Σχέδιο Κίζινγκερ έχει τύχει πλήρους εφαρμογής!
________Συνεργοί του κάθε Κίζινγκερ, της κάθε κας Μέρκελ του κάθε Σώϋμπλε είναι κάποιοι ανάξιοι και απάτριδες Πολιτικοί όλων των χρωμάτων και όλων των σχημάτων, οι οποίοι κυβέρνησαν ή και κυβερνούν ακόμη την Ελλαδίτσα μας. Θέλετε αποδείξεις; Θα κουρασθώ να σας τις απαριθμήσω! Οι τελευταίοι, απ' αυτούς που κατεδαφίζουν την Ελλάδα μας, ακούουν στό όνομα Βαρουφάκης, Φίλης κλπ. με κορυφαίο τον Πρωθυπουργό μας! «Από της 26ης Ιανουαρίου 2015 δρομολογήθηκε μία διαδικασία κατεδαφίσεως της Χώρας» σημειώνει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ στο χθεσινό κύριο άρθρο της μέ τίτλο «ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΠΕΡΕΤΤΑ»!!!!.
__________Καί σε κάποιο άλλο χθεσινό επίσης άρθρο της η ΕΣΤΙΑ σημειώνει: «Τελικώς η εξάμηνη πολιτική της "Τασίας" (Χριστοδουλοπούλου), με τα σύνορα ανοικτά πρός όλους, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και ότι είμαστε μια χώρα τράνζιτ, που θα καταγράφουμε τους "περαστικούς", θα τους δίνουμε χαρτιά και θα τους αφήνουμε να περνούν στην Ευρώπη, μας οδήγησε στο αδιέξοδο, την απομόνωση και την ευθύνη για χιλιάδες ανθρώπους», (Μαρία Μπαλοδήμου,βλ. "Απόψεις" σελ. 8), ανθρώπους οι οποίοι την μια μέρα «λιάζονται» και την άλλη μέρα «χάνονται»!!!
__________Είπαμε παραπάνω για τον Πρωθυπουργό μας, ο οποίος κατεδαφίζει ό,τι είχε απομείνει όρθιο. Ναί, τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόσο στα θρησκευτικά όσο και στα εθνικά ζητήματα συμπεριφέρεται «χωρίς τσίπα»! Ανέχεται π.χ. τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νικ. Φίλη νά κηρύσση την Ορθόδοξο Εκκλησία «εν διωγμώ» και δέν τον πετάει στα σκουπιδότοπο του πολιτικού στίβου! Κάποτε τόν αποκάλεσα «Λεβέντη» Πρωθυπουργό! Διέπραξα μεγάλο λάθος! Βλέπετε «το σφάλλειν ανθρώπινον»! Κατέγραψα, δυστυχώς, ένα ακόμη λάθος στην πορεία της ζωής μου!
_________Ο «μή Λεβέντης», λοιπόν, Πρωθυπουργός μας,
Επισκεπτόμενος επισήμως το Ισραήλ, εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα, φόρεσε το ....εβραϊκό σκουφάκι! Επισκεπτόμενος όμως τόν Πανάγιο Τάφο ούτε τό σταυρό του έκαμε, ούτε τόν Πανάγιο Τάφο προσκύνησε! Δυστυχώς ο Πατριάρχης των Ιεροσολύμων τόν υποδέχθηκε με πολλες τιμές!
Επισκεπτόμενος τήν Άγκυρα, στο Γραφείο του Τούρκου Πρωθυπουργού είδε, ότι από το κοντάρι της Ελληνικής Σημαίας έλειπε ο Σταυρός! Δεν είπε κάτι διαμαρτυρόμενος για την παραποίηση του εθνικού μας Συμβόλου, αλλά «εποίησε τήν νύσσαν»!
'Επειτα στις συνομιλίες του με τον Τούρκο Ομόλογό του ωμίλησε για την «θάλασσά μας», δηλ. για μια κοινή θάλασσα! Έτσι, λοιπόν, αβασάνιστα εχαρίσαμε στούς Τούρκους το Αιγαίο μας!
Σαν επιβεβαιώση του παραπάνω συλλογιμσού μας μας έρχεται και η είδηση, ότι στην Τουρκία ευρισκόμενος, είπε: μεταξύ μας δεν υπάρχουν σύνορα! Εμείς δεν έχουμε σύνορα!
Αλλά και συσκεπτόμενος με τους Ευρωπαίους για το «μεταναστευτικό», δέχθηκε, αδιαμαρτύρητα δυστυχώς, την κυριαρχία των Γερμανών και του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Αιγαίου, δηλ. στον πιό ευαίσθητο χώρο των συνόρων μας με την γείτονα Τουρκία! Ο Διοικητής των Νατοϊκών Δυνάμεων στο Αιγαίο είναι ΓΕΡΜΑΝΟΣ και όχι ΕΛΛΗΝΑΣ ναύαρχος!
Aμφιβάλλετε για τα παραπάνω; Να, λοιπόν, μια ...... λεβέντικη στάση του Πρωθυπουργού μας! Καμαρώστε τον! Μπροστά στην κα Angelina Joli σχεδόν ......υποκλίνεται!

Μπροστά στην κα Jolie .......κάμπτεται! Αλλά μπροστά στη Θρησκεία, μπροστά στο Θεό, υψώνει το ....ανάστημά του!

_________Αυτή είναι η κατάσταση στη Χώρα μας σήμερα. Κανείς δεν αγωνιά! Δυστυχώς, ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας! Σας προσκαλώ, λοιπόν, αδελφοί μου, να χύνουμε καθημερινώς μερικά δάκρυα μετανοίας για το κατάντημά μας, για το κατάντημα της Πατρίδος μας και να παρακαλάμε τον Φιλάνθρωπο Κύριό μας με τά λόγια του κατανυκτικού Εσπερινού: «Μη αποστρέψης το πρόσωπόν Σου από του παιδός Σου, ότι θλίβομαι. Ταχύ επάκουσόν μου. Πρόσχες τη ψυχή μου, και λύτρωσαι αυτήν» (Μέγα Προκείμενον).
Αίγιον, 18 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
- See more at: http://ekklisiaonline.gr/eipan/item/12662#sthash.iLqOvzdi.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com