Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο εφετείο ο Λ.Μπόμπολας…


Αυτοβούλως εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Εφετών ο Λεωνίδας Μπόμπολας μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τις κυπριακές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι κάποια από τα φερόμενα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά.
Στον κ. Μπόμπολα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα από τον εισαγγελέα εκδόσεων μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο.






















http://www.makeleio.gr/?p=578558

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com