Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Κουμουτσάκος: «Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός υπονομευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ...


Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Σλοβάκου πρωθυπουργού o Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με το μεταναστευτικό τονίζοντας ότι ««Είναι απαράδεκτο χθεσινά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που μπήκαν σε αυτήν παρακαλώντας την Ελλάδα για στήριξη, να προκαλούν με εχθρικές, άθλιες δηλώσεις, τους Έλληνες».

Ο βουλευτής συμπλήρωσε ακόμη:  «Εκείνοι που, στο προσφυγικόμεταναστευτικό, αρνούνται την κοινή προσπάθεια, είναι τελικά υπονομευτές της ίδιας της Ευρώπης» και κατέληξε λέγοντας: «Ας αναλογιστεί σοβαρά η Κυβέρνηση τι δικαιώματα έχει δώσει με την ανικανότητά της και σε ποιους για να προσβάλλουν τη χώρα μας».

Να σημειωθεί πως μιλώντας στην εφημερίδα Hospodarske noviny ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, δήλωσε πως έφτασε η ώρα που η Ελλάδα μπορεί να θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του επέρριψε ευθύνες για το προσφυγικό λέγοντας πως θα υπάρχει μόνο ένα hot spot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com