Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!...


ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Πολύ σκληρές κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συνέντευξη με τον Α. Παπαχελά...
που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για εξαπάτηση και αιφνιδιασμό σε ό,τι αφορά την πρόταση προσώπου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποκαλώντας τον "ανδρείκελο" και όχι εκπρόσωπο των πολιτών στην Ελλάδα!
Όπως σημείωσε παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ότι το όνομα του ΠτΔ θα συζητηθεί και δε θα υπάρξει αιφνιδιασμός. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

«Και προσωπικά», συνέχισε, «το όνομα που προτάθηκε για την Προεδρία της Δημοκρατίας το πληροφορήθηκα όπως όλο το πανελλήνιο και οι υπόλοιποι βουλευτές θεωρώ ή τουλάχιστον στη συντριπτική τους πλειοψηφία την ώρα που εκφώνησε το όνομα αυτό ο Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση της Κ.Ο.»
























 http://fimotro.blogspot.gr/2016/03/blog-post_927.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com