Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Αισχρή προπαγάνδα “αλληλέγγυων” κατά της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας ...


Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις ημέρες για τον ρόλο των ΜΚΟ και τις «πολύπλευρες ανθρωπιστικές» τους δράσεις. Εκτός από τα ατελείωτα οικονομικά σκάνδαλα, τις ρεμούλες των ημετέρων και την αντεθνική τους δράση, τώρα πληροφορηθήκαμε ότι η αισχρή τους προπαγάνδα ενάντια στην Χρυσή Αυγή κορυφώθηκε.
Αφορμή στάθηκε ό,τι διαδραματίστηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στο 102ο δημοτικό (ΝΑΙ! δημοτικό!) σχολείο στην περιοχή του Γκύζη, επί της οδού Βαφειοχωρίου. Το συγκεκριμένο σχολείο το επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΜΚΟ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και αφού συγκέντρωσαν τα παιδάκια στην αίθουσα υπολογιστών, άρχισαν να προβάλλουν εικόνες τραυματισμένων λαθρομεταναστών και βίντεο από συγκρούσεις στους δρόμους.
Κατόπιν, παίρνοντας τον λόγο εξήγησαν στα παιδιά ότι παρακολούθησαν βίντεο από την δράση της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες! Εξήγησαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η πηγή όλων των κακών και ότι οι Εθνικιστές είναι κίνδυνος για αυτούς και την κοινωνία!
Είναι ένα γεγονός απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό!  Άραγε ποιος δίνει την άδεια για τέτοιου είδους προπαγάνδα σε όλους αυτούς τους τυχάρπαστους;
Άραγε πόσο «δημοκρατικό» είναι κάποια ορφανά του Μαρξ να δηλητηριάζουν τις ψυχές μικρών παιδιών με ψέματα και αισχρή προπαγάνδα;
Την απάντηση θα την λάβουν όλοι οι υπεύθυνοι λίαν συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com