Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κάποιοι τελειωμένοι δεξιοί αποφάσισαν να σώσουν τον Τσίπρα !!!


Όπως ακριβώς το γράφαμε. Κάποιοι τελειωμένοι δεξιοί αποφάσισαν να σώσουν τον Τσίπρα σαμποτάροντας τη Νέα Δημοκρατία. Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος ανακοίνωσαν το νέο τους κόμμα, κατώτερο των προσδοκιών που οι ίδιοι καλλιεργούσαν. Το όνομα αυτού Εθνική Ενότητα και οι πρώτες εξαγγελίες τους κινούνται μεταξύ ψεκασμένων του Καμμένου και  του Μιχαλολιάκου. Το «γέμισαν» το... κενό που είχαν λοιπόν εξαγγέλλοντας τον πόλεμο κατά τη... ξένης κατοχής. Καλά το έλεγε ο Καρατζαφέρης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς πριν υπογράψουν μνημόνιο.
Ή καλύτερα, είναι οι «Λαφαζάνηδες» της δεξιάς που θα δώσουν τη μάχη γιατί «η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή επί έξι χρόνια». Δεν ξέχασαν βεβαίως να αναφερθούν στην πατρίδα και τη θρησκεία γιατί εκεί στοχεύουν. " Η Ελληνορθόδοξη πολιτική μας ταυτότητα κάθε μέρα νοθεύεται και η Ορθοδοξία, η ψυχή της ψυχής μας, βάλλεται. Ως πότε;" ανέφεραν στην παρουσίαση του κόμματός τους.
Εμφανίστηκαν ευρωσκεπτικιστές θυμίζοντας εκείνον τον παλαβό Βρετανό τον Φάραντζ, άφησαν αιχμές για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ, μας είπαν ότι είμαστε η πιο ασθενής οικονομικά χώρα της Ευρωζώνης, ότι κλείνουν καταστήματα και άλλα... γαλάζια άλογα.
Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ του Καραμανλή και του Αβέρωφ» τόνισαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτάκος.
«Είναι μια νέα προσπάθεια με παλιές ρίζες», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης περιγράφοντας το νεοϊδρυθέν κόμμα ως ευρωσκεπτικιστικό και αντιμνημονιακό καθώς όπως ανέφερε «το 90% των σημερινών βουλευτών είναι μνημονιακοί». Κατά την επιθυμία του κ. Καρατζαφέρη δεν χρειάζεται να γίνει συζήτηση για Grexit όμως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να ζει η χώρα με το φόβο της αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ και ως εκ τούτου θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Έχοντας σήμα τον πυρσό επιχειρεί να μπερδέψει τους οπαδούς της ΝΔ.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με προσωπικότητες και σχηματισμούς του ευρύτερου δεξιού χώρου, όπως με τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου, ενώ δεν θα εξαιρεθούν ούτε πρώην βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Γιάννης Μιχελάκης και ο Αργύρης Ντινόπουλος, καθώς επίσης και διαγραμμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος που είχε προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ.
Το ερώτημα που και οι ίδιοι έθεσαν είναι το «Ως πότε» και εμείς το αντιστρέφουμε:
Ως πότε θα ασχολούμαστε με τελειωμένους σωτήρες;
Ως πότε θα ανεχόμαστε τον Καρατζαφέρη; Γιατί έβαλε λουκέτο στο ΛΑΟΣ; Για να φτιάξει μια από τα ίδια;
Ως πότε ο Μπαλτάκος θα το παίζει παράγοντας του πολιτικού βίου; Ποιος ασχολείται μαζί του;
Ως πότε θα ασχολούμαστε με τους «πωλητές» της πατρίδας και της θρησκείας; Δεν είχαμε αρκετούς εθνοκάπηλους, χρειαζόμασταν κι άλλους;
Ως πότε ο ακροδεξιός ή ο ακροαριστερός λαϊκισμός θα βρίσκει έδαφος για να καλλιεργείται και να καταστρέφει τη χώρα;
Ως πότε θα είναι ο Τσίπρας κυρίαρχος του παιχνιδιού επειδή κάποιοι του κάνουν αβάντες; Κι αυτοί οι κάποιοι είναι μάλιστα δεξιοί, πρώην πρωθυπουργοί κ.λπ.;






























 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/kapoioi-teleiomenoi-deksioi-apofasisan-na-sosoun-ton-tsipra/2.106165

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com