Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κόμματα, ΜΚΟ, λαθρομετανάστες και πλουτοκρατία βάζουν ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού ...


Πώς και γιατί αποσταθεροποιούν τη χώρα.
Στην Ελλάδα υφίσταται αυτή τη στιγμή ένα ευρύ ανθελληνικό δίκτυο, το οποίο προσομοιάζει σε αντίστοιχα δίκτυα που οδήγησαν άλλες χώρες σε αποσταθεροποίηση. Το δίκτυο αυτό συνοψίζεται στο «τετράγωνο» κόμματα αντισυνταγματικού τόξου – ΜΚΟ – λαθρομετανάστες και πλουτοκρατία, το οποίο την κατάλληλη στιγμή μπορεί να επιφέρει μεγάλα δεινά στην Πατρίδα μας.
Ο Σύριζα και η ύποπτη δράση των ΜΚΟ
Οι ΜΚΟ έχουν εδώ και πολλά χρόνια αποδείξει τον ύποπτο ρόλο τους ενάντια στα εθνικά συμφέροντα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επί σειρά ετών αυτές οι οργανώσεις είχαν συνδεθεί με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και πάσης φύσεως λαμογιές. Πλέον, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την αντεθνική δράση αυτών των οργανώσεων, όπως φάνηκε μέσα από το λεγόμενο προσφυγικό.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οργανώσεις «αλληλέγγυων» και αριστερίστικες οργανώσεις έχουν πολλάκις προκαλέσει εξεγέρσεις λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα. Τελευταίο παράδειγμα η πορεία λαθρομεταναστών που οργανώθηκε από ΜΚΟ και την γνωστή ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς την Ομόνοια, η οποία κατέληξε σε εκτεταμένα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά.
Επίσης στα νησιά έχουν αποκαλυφθεί ποικίλες δράσεις των ΜΚΟ. Στη Λέσβο στήθηκε από ΜΚΟ το πρώτο τζαμί στο νησί μετά την Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως δήλωνε περιχαρής εθελοντής – πράκτορας. Σε άλλη περίπτωση μέλη ΜΚΟ έχουν συμμετάσχει στην διακίνηση λαθρομεταναστών και τώρα τελευταία προέβησαν στην παρακώλυση της επαναπροώθησης λαθρομεταναστών στην Τουρκία, πριν καταρρεύσει η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας.
Μία ξεχωριστή σκοτεινή υπόθεση είχε, επίσης, αποκαλυφθεί όταν συνελήφθησαν οπλισμένα μέλη ΜΚΟ, οι οποίοι είχαν σπεύσει να διευκολύνουν βάρκα λαθρομεταναστών να προσεγγίσει την Μυτιλήνη. Τα μέλη των ΜΚΟ είχαν συλληφθεί με μαχαίρια και στρατιωτικό εξοπλισμό. Στο δικαστήριο που προσήχθησαν για απολογία βρέθηκαν στελέχη του Σύριζα και συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης και Βασιλική Κατριβάνου και ο Πάνος Λάμπρου από την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να τους συμπαρασταθούν.
Τότε η Κατριβάνου είχε δηλώσει:
«Θεωρούμε πως ό,τι έγινε δεν έπρεπε ποτέ να γίνει. Δεν μπορεί δηλαδή η διάσωση και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη να καλούνται trafficking και κακούργημα. Αυτό δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Το αποδοκιμάζουμε και είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων εδώ και γενικά των αλληλέγγυων.
Αναγνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να μπει ένα πλαίσιο για την λειτουργία των ΜΚΟ, ένα πλαίσιο καταγραφής και συνεργασίας με τις αρχές και το λιμενικό. Κι αυτό είναι για το καλό όλων, και των ανθρώπων που δουλεύουν, και των προσφύγων και τη διάσωση των ανθρώπων και είναι ουσιαστικό. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει τίποτα με μια αυθαίρετη καταστολή και με τον τρόπο που έγινε.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή τη στιγμή στο πλευρό των αλληλέγγυων και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με τους ρυθμούς που έρχονται οι άνθρωποι που κανείς δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει, η βοήθεια των αλληλέγγυων ήταν πάρα πολύ σημαντική. Και θέλουμε να το αναγνωρίσουμε και να πούμε ότι δεν θα γινόταν αυτό το έργο χωρίς αυτούς. Κι έτσι είμαστε εδώ στο πλευρό τους και συγχρόνως λέμε ναι, να μπει ένα πλαίσιο ώστε αυτά να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο για όλους».
Αμέσως μετά το ίδιο το υπουργείο «άδειαζε» τους λιμενικούς που κάνανε την δουλειά τους και τασσόταν στο πλευρό των εγκληματιών δουλεμπόρων από τις ΜΚΟ, με την ακόλουθη δήλωση του Δρίτσα, προκαταβάλοντας μάλιστα την απόφαση της Δικαιοσύνης:
«Η συνεργασία των ΜΚΟ και των εθελοντών με το Λιμενικό Σώμα και τις άλλες αρχές της ελληνικής πολιτείας, για την ανθρωπιστική στήριξη των προσφύγων, ήταν, είναι και θα παραμείνει αναγκαία και επιθυμητή και αυτό καθημερινά επιβεβαιώνεται.
Το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, με απόλυτη επιτυχία, έχει τον πρώτο και κύριο ρόλο ευθύνης στα λεπτά και κρίσιμα ζητήματα των επιχειρήσεων διάσωσης και αυτό είναι λογικό και αναγκαίο. Τα λίγα μεμονωμένα περιστατικά υπέρβασης, αυτών των απολύτως αναγκαίων και συμφωνημένων κανόνων, που δε συνιστούν, κατ’ ανάγκη πάντα, αξιόποινη πράξη, αξιολογούνται από τη δικαιοσύνη.
Είναι δεδομένες οι δύσκολες και πιεστικές συνθήκες, υπό τις οποίες ενεργούν οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής του ελληνικού κράτους. Ζητάμε κατανόηση από όποιους πολίτες-αλληλέγγυους υπέστησαν ταλαιπωρία, λόγω της εμπλοκής τους σε συμβάντα, που για κανένα μας, δεν είναι ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή των κοινά συμφωνηθέντων επιχειρησιακών κανόνων είναι ο μόνος τρόπος προστασίας.»
Έμμισθος αντιρατσισμός: «Ανθρωπιά» με απευθείας αναθέσεις και άφθονο χρήμα
Βεβαίως, όλα τα παραπάνω φριχτά δεν γίνονται για ιδεαλιστικούς λόγους, αλλά για το χρήμα. Δεν είναι ιδεολόγοι όλοι αυτοί, αλλά αριστεροί με πολύ βαθιές τσέπες, που θέλουν να τις γεμίσουν με κρατικό χρήμα.
Μόνο και μόνο σε ένα ΦΕΚ της περιβόητης κυρά Τασίας είχαν μοιραστεί 1.761.000 ευρώ στις ΜΚΟ. Συγκεκριμένα, τότε είχαν οι εισπράξει οι παρακάτω ΜΚΟ: Η «Άρσις» 957.000 ευρώ, η «PRAXIS» 295.000, η «Ηλιαχτίδα» 38.000, η «ΕΚΠΟΣΠΟ» Νόστος 326.000 και τέλος η «Μετάδραση - Δράση για τη Μετάναστευση και την ανάπτυξη» 145.000 ευρώ.
Όλα αυτά τα λεφτά είχαν δοθεί χωρίς διαγωνισμό ή οποιαδήποτε άλλη νόμιμη διαδικασία, αφού είχε προηγηθεί νομοθέτηση της κλεψιάς. Στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε τροπολογία που ανέφερε ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση.
Συγκεκριμένα στην τροπολογία αναφέρεται ότι: «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».
Το ΤΑΙΠΕΔ του Πανούλη και οι ενδοκυβερνητικοί τριγμοί για τα λεφτά
Σε όλη αυτή τη διαδικασία μέτοχοι είναι, φυσικά, και οι ΑΝΕΛ. Θυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος ξαφνικά «θυμήθηκε» την Μακεδονία για να ζητήσει την παραίτηση Μουζάλα. Όπως αποκάλυπτε τότε ο Βηματοδότης ο τσακωμός δεν είχε γίνει για την Μακεδονία. Λογικό αυτό, αφού άμα ήταν «μακεδονομάχος» ο Καμμένος, δεν θα είχε μπει σε μία κυβέρνηση που από την πρώτη στιγμή είχε διακηρύξει ότι θέση της είναι η προδοσία του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας.
Ο τσακωμός είχε γίνει για τα λεφτά και συγκεκριμένα για τα κονδύλια που δίνονται για τους λαθρομετανάστες. Ο Μουζάλας αυτά τα λεφτά τα έδινε σε ΜΚΟ, όπως και η κυρά Τασία. Ο Καμμένος, όμως, ήθελε αυτά τα κονδύλια για λογαριασμό του και έτσι ήθελε ο Στρατός να αναλάβει τα Hot Spot και συνεπώς την είσπραξη των κονδυλίων για τον υπουργοπάνο.
Τελικά ο τσακωμός δεν οδήγησε πουθενά και μέχρι τώρα ο Μουζάλας παραμένει υπουργός, ενώ τα Hot Spot μοιράστηκαν ανάμεσα στις ΜΚΟ και τον Πάνο Καμμένο. Μία ανίερη μοιρασιά στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών. Τότε, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε την δημιουργία ενός ξεχωριστού, δικού του, ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα αναλάβει το ξεπούλημα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της χώρας.
Η νουδούλα να μην μιλάει
Σε όλα τα παραπάνω είναι σαφές ότι η οποιαδήποτε καταγγελία από πλευράς Νέας Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον υποκριτική και ανεπιθύμητη. Η ΝΔ ήταν που επί χρόνια ακολουθούσε τις ίδιες ακριβώς πρακτικές εισπράττοντας χρήμα για να γεμίζει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Όλα τα νομοθετήματα Σύριζα φέρουν την υπογραφή της νουδούλας, συνεπώς δεν δικαιούται διά να ομιλεί.
Έτσι και αλλιώς ήταν η ίδια που πρωτοστάτησε στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών και στην νομή δημοσίων έργων, που αφορούν τους λαθρομετανάστες, στους εγχώριους πλουτοκράτες. Το γεγονός ότι Κόκκαλης και Μπόμπολας από κοινού ανέλαβαν την κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό είναι η πρώτη νεοδημοκράτικη πράξη στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος, που ακολούθως συνέχισε ο Σύριζα δίνοντας τις "μπίζνες" για τα Hot Spot στον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη και άλλους, ενώ για προσωπικό τους εγκατέστησε έμμισθους "ανθρωπιστές" των ΜΚΟ.
Το καθήκον των Ελλήνων απέναντι στην λαίλαπα του ανθελληνισμού που βιώνει η Πατρίδα μας και την λαίλαπα που θα επακολουθήσει είναι να στηρίξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στον αγώνα του για Πατρίδα – Πίστη και Ελευθερία.

Κώστας Αλεξανδράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com