Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ:EYBOIA-- Θερμό επεισόδιο Βαρδακώστα - Τσίμπου στη ΝΟΔΕ Εύβοιας - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! (ΦΩΤΟ)...





Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (31-03-2016) στα γραφεία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, ανάμεσα στον 30χρονο υποψήφιο πρόεδρο της Τ.Ο. της ΝΔ στη Χαλκίδα, Γρηγόρη Τσίμπο και τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Απόστολο Βαρδακώστα...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια όταν ο Γρηγόρης Τσίμπος του ζήτησε εξηγήσεις για την αιφνίδια απομάκρυνση δυο υποψηφίων του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Αυλίδα και Δροσιά για τις εσωκομματικές εκλογές της "γαλάζιας παράταξης" που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (03-04-2016).
Πρόκειται για τους κυριους Γκάγκαρη και Βάθη οι οποίοι βρέθηκαν εντελώς ξαφνικά στο ψηφοδέλτιο της Χαλκίδας, χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. 
Τότε ο Απόστολος Βαρδακώστας του απάντησε με έντονο ύφος πως υπεύθυνοι για την απόφαση αυτή, είναι τα όργανα της Κεντρικής Οργάνωσης της ΝΔ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγριος τσακωμός.
Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο δεν πήρε περαιτέρω έκταση, ωστόσο αποτυπώνει το κακό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ΝΟΔΕ Εύβοιας, λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.
Σημειώνεται πως ο Απόστολος Βαρδακώστας μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Σιγανού για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκίδα. 
 http://www.eviazoom.gr/2016/04/thermo-epeisodio-vardakosta-tsimpou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com