Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ...

Τώρα που ο κοσμάκης κατάλαβε επιτέλους ότι τα hot spot που στήνουν δεν είναι προσωρινά, αλλά μόνιμα, άρχισε να αντιδρά!
Έτσι, σφοδρή είναι η αντίδραση κατά της δημιουργίας hot spot στην περιοχή τους, των κατοίκων της κοινότητας Ροβιών στην Εύβοια. Σύμφωνα με τα πρακτικά του συμβουλίου της κοινότητας που συγκλήθηκε την Τετάρτη, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής: πρώτον, ότι η τοπική κοινωνία δεν επιθυμεί την εγκατάσταση «προσφύγων» στις Ροβιές η οποία «θα φέρει πλήγμα και κοινωνική αναστάτωση» και θα αποβεί «σε βάρος της τοπικής οικονομίας και ασφάλειας». Δεύτερον, η κοινότητα κάλεσε τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στον οποίο ανήκει «να μεριμνήσει με κάθε τρόπο» ώστε να μην εγκατασταθούν πρόσφυγες στις Ροβιές.
Ομοίως, αρνείται να δεχτεί «προσφυγάκια» ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας, καθώς –όπως υποστηρίζει- έχει καταβάλει «βαρύ τίμημα κύρια στον τομέα της υγείας με την επανεμφάνιση ασθενειών, όπως η ελονοσία», διότι –λόγω των αγροτικών καλλιεργειών- η περιοχή «είναι την τελευταία δεκαετία ένα ανεξέλεγκτο hot spot με πολυεπίπεδες συνέπειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com